Fatalii's Growing Guide Fatalii Fatalii Seeds Fatalii Grow Fatalii Gourmet Fatalii Media Fatalii Photo Infernochili

Osta klikkaamalla tästä!”Chilikasvattajan raamattu :)”

-Sini U. 

 


”Erittäin hyvä teos aloittelevalle sekä myös kokeneemmalle chilinkasvattajalle. Paljon hyvää tietoa ja laadukkaat kuvat. 5/5”

-Olli S.

 


”Miehelle ostin kirjan ja tykkäsi kovasti. Tais olla ainut kirja minkä oon nähny sen koskaan lukevan kannesta kanteen. :D Hienoja vinkkejä kasvatukseen ja reseptit.”

-Marja T.

 


”Toimii! 6/5”

-Teemu Akseli L.

 


”Suosittelen kaikille chilin ystäville. Etenkin osuus chili ja terveys kokosi hyvin yhteen chilien mahdollisia vaikutuksia terveyteen.”

-Maria H.

 


”Täyden kympin teos, josta on varmasti iloa niin aloittelijalle, kuin kokenemmallekkin chilipäälle. Hienot kuvat ja selkeä, hyvin ymmärrettävä teksti. 2 osaa kovasti odotellessa :)”

-Pirjo H.

 


”Mielenkiintoinen ja kaunis kirja!”

-Simon F.

 


Monipuolinen ja kauniisti toteutettu tietopaketti chilinkasvattajalle tai muuten vaan chilistä kiinnostuneelle! Kirjan löytäessäni, olin kuin lapsi karkkikaupassa. 🙊Kirja luettu useita ja taas useita kertoja. Pidän erityisesti kirjan hienosti toteutetusta ulkoasusta (kuvat, sommittelu, selkeys jne.). Markkinoilta puuttui tämän kaltainen teos.”

-Noleeni F.

 


”Monipuolisesti tietoa, hyviä reseptejä, kasvatusvinkkejä jne. hyvä kirja aloittelevalle ja kokeneemmallekkin. Parasta juuri monipuolisuus ja kuvat 5/5”
-Teemu P.

 

 

 

 Osta tästä!

 


fatalii.net

Copyright © 2013
Onet Finland oy and Fatalii